Publicitat
Esports

Mario Guillén, convocat pel Mundial de natació per a sords

La competició se celebrarà a Polònia del 15 al 20 de novembre

El nedador del CN Terrassa Mario Guillén prendrà part entre el 15 i el 20 de novembre en el primer Campionat del Món de natació en piscina curta per a sords que tindrà lloc a Gliwice (Polònia). La convocatòria de la Federación Española de Deportes para Sordos (FEDS) aplega tres nedadors més: Natalia Jaén, Elsa Cuadrado i Álvaro de Frutos.

Guillén afrontarà cinc proves a la cita polonesa. Debutarà el dilluns 15 en els 400 metres lliure. Posteriorment, disputarà dues proves de relleus: dimarts, el 4×50 lliure mixtes i, dimecres, el 4×50 estils mixtes. El divendres 19 nedarà la prova més llarga del programa, els 1500 lliure, i dissabte 20 clourà la seva participació en els 200 esquena.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mario Guillén, convocat pel Mundial de natació per a sords
To Top