Publicitat
Esports

L’Ajuntament demana una solució pel poliesportiu de Can Palet

El regidor d’Esports s’ha reunit amb la Secretària General de l’Esport

Anna Caula, amb el regidor Miguel Ángel Moreno / Lluís Clotet

La secretària general de l’Esport, Anna Caula, s’ha mostrat oberta a trobar una solució que permeti reformar el poliesportiu de Can Palet Can Jofresa, actualment quasi en desús, i abordar la construcció d’un equipament modern que substitueixi les obsoletes instal·lacions actuals. El tema ha estat tractat en el decurs de l’entrevista que Anna Caula ha mantingut aquest divendres amb el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno. La màxima responsable de l’esport català ha estat acompanyada del director del Consell Català de l’Esport, el terrassenc Aleix Villatoro.

El poliesportiu de Can Palet Can Jofresa és propietat de la Generalitat. El seu abandonament des de fa anys ha portat aquesta instal·lació a un estat lamentable que no permet la pràctica esportiva. La major part dels espais esportius del complex estan tancats pel seu mal estat. Només funciona el bar i de forma puntual la pista poliesportiva. Malgrat que en diferents oportunitats la Generalitat ha mostrat interès a trobar una solució de futur, els anys han passat sense que s’hagi donat resposta. Anna Caula estaria disposada a treure a concurs les obres de reforma i la gestió de l’equipament, procés que ja es va plantejar fa uns anys, però que finalment va ser suspès. Sembla que hi hauria, almenys, un inversor disposat a presentar-se a aquest concurs per assumir el projecte, que contempla una piscina coberta, espais per activitat esportiva relacionada amb la salut i pistes destinades a la pràctica del tennis i el pàdel.

“Disposar d’una instal·lació esportiva amb aquestes possibilitats en el sud de la ciutat seria molt interessant”, ha manifestat Miguel Ángel Moreno al respecte.

A més d’aquest punt, en el transcurs de la reunió també s’ha parlat del Mundial femení de hockey que es disputarà a Terrassa l’any vinent, de la quarta fase del camp de futbol i rugbi de les Fonts, que havia de realitzar la Generalitat, de les millores que s’han de fer a l’estadi Martí Colomer de hockey i del projecte de construcció d’un pavelló a l’Institut Mont Perdut, obert al centre educatiu i a entitats del sector.

La Generalitat fa més de deu anys que no inverteix en l’esport de Terrassa. I pensem que és el moment d’abordar aquests projectes!, considera Moreno.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Ajuntament demana una solució pel poliesportiu de Can Palet
To Top