Publicitat
Esports

Jaume Leiva, quart a la Behobia-San Sebastià

Magnífica cursa de l’atleta egarenc, que sempre va estar entre els millors

Jaume Leiva va mantenir-se amb els millors en tot moment /fotorunners.es

L’atleta terrassenc Jaume Leiva, es va classificar en la quarta posició de la prestigiosa prova Behobia-Sant Sebastià, disputada aquest diumenge. La cursa es fa sobre una distància de 20 quilòmetres i és una de les més prestigioses del calendari atlètic espanyol. Leiva va fer una molt bona cursa i va signar una marca de 1.02’06”. La victòria va correspondre a Eneko Aguirrezábal, amb un registre de 1.01’41”, seguit de Jesús Ángel Olmos amb 1.01’44” i d’Alejandro González amb 1.01’46”. Malgrat quedar-se a un pas del podi, Jaume Leiva va fer una lectura molt positiva de la seva participació. “Em quedo amb la gran cursa que he fet. Veig que torno a estar a un gran nivell als meus 38 anys”, va manifestar.

Leiva es va mantenir en tot moment entre els primers classificats de la cursa, però uns problemes musculars en el tram final li van impedir millorar la seva posició final.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jaume Leiva, quart a la Behobia-San Sebastià
To Top