Publicitat
Esports

Espanya goleja per 17 a 0 els Estats Units a l’estrena del Mundial sub-21

12 dels 17 gols espanyols han portat signatura egarenca

El migcampista de l'Egara Gerard Clapés, a l'esquerra, va anotar quatre dels 17 gols espanyols /FIH

No podia començar millor la selecció espanyola masculina sub-21 al Campionat del Món de la categoria que es disputa a la ciutat índia de Bhubaneswar. El combinat que prepara Alejandro Siri ha mostrat la seva enorme superioritat davant dels nord-americans i s’ha imposat per un contundent marcador de 17 gols a 0. Al primer quart n’ha marcat sis, al segon quatre, al tercer dos i al quart cinc. Els espanyols, amb vuit terrassencs a les seves files han assolit la victòria més àmplia de tota la història d’aquesta competició. Un total de 12 dels 17 gols espanyols els han marcat jugadors terrassencs. El màxim anotador ha estat Gerard Clapés, amb quatre dianes. A l’altre matx del grup “C”, els Països Baixos s’han desfet de Corea del Sud per un marcador de 12 a 5.

Als 6 minuts, el migcampista del Club Egara Gerard Clapés ha obert el marcador. Al següent minut, Manuel Rodríguez ha anotat el segon gol, mentre que als nou minuts el centrecampista de l’Atlètic Pepe Cunill ha fet el tercer de penal-córner. Rafa Vilallonga ha anotat el quart al minut 13. Quedaven dos minuts que Clapés i Rodríguez han aprofitat per deixar sentenciat el marcador amb un escandalós 6 a 0.

Res no ha canviat al segon quart. El domini dels de Siri ha continuat essent aclaparador. Una brillant acció del jugador del CD Terrassa Edu de Ignacio-Simó al minut 26 ha significat el 7 a 0. Un gol de Pepe Cunill i dos de Gerard Clapés han significat el 10 a 0 amb el qual s’ha tancat el primer acte d’aquest duel inaugural.

Comoditat absoluta

Espanya se sentia cada vegada més còmoda sobre el camp i han arribat set gols més a la segona meitat. De Ignacio-Simó ha signat l’11 a 0 al primer minut del tercer acte i el 12 a 0 al minut 37. S’ha entrat al darrer període amb un contundent 12 a 0, però als espanyols els quedaven encara forces i ganes per seguir anotant gols. El davanter de l’Atlètic Pol Cabré-Verdiell ha estat molt atent a un refús per fer el tretzè gol. Pau Cunill s’ha estrenat de penal-córner al minut 55. Arribarien encara tres gols més, obra del lateral de l’Atlètic Jordi Bonastre i Guillem Fortuño, que ha anotat les dues darreres dianes a l’últim minut.

Divendres, també a les 10 hores (horari català), Espanya s’enfrontarà als Països Baixos en el duel més complicat dels tres d’aquesta primera fase, que es tancarà per als d’Alejandro Siri diumenge a les 7.30 hores davant dels sud-coreans.

Publicitat
To Top