Publicitat
Esports

Medalla de bronze en 4×50 estils al Campionat d’Espanya d’Hivern de natació

Mario Mollà i David Benítez nedaran tres proves aquesta tarda

El quartet del CN Terrassa que s'ha penjat aquest dijous la primera medalla de la competició

El CN Terrassa ha aconseguit la medalla de bronze a la prova dels 4×50 metres estils masculins en la primera sessió del Campionat d’Espanya absolut d’Hivern en piscina de 25 metres que s’està celebrant a les instal·lacions de Son Hugo de Palma de Mallorca. La competició aplega 623 nedadors de 123 clubs diferents. El quartet format per Adrián Santos, David Benítez, Mario Mollà i Miguel Durán ha aturat el crono en 1’38″05, només per darrere del Madrid NC, campió amb 1’35″55, i del CE Mediterrani, plata amb 1’37″42.

Tres places de finalista

 El club ha assolit plaça per a tres finals “A” que es disputaran aquesta tarda. Mario Mollà n’ha acumulat dues en establir el quart millor temps en els 100 metres estils (55″32) i el cinquè en els 100 papallona (53″05). Les proves estan programades a les 18.24 i les 19.05 hores respectivament. Així mateix, David Benítez participarà en la final dels 50 metres braça masculins, prevista per a les 18.55 hores. Ha aconseguit el millor registre de les sèries matinals amb 27″27. El quartet masculí de 4×200 metres lliures disputarà l’última prova de la primera jornada a les 19.30 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top