Publicitat
Esports

El Club Egara acollirà l’EHL Cup del 14 al 18 d’abril

La segona competició continental de clubs es disputarà del 14 al 18 d’abril al Pla del Bon Aire

El Club Egara serà l'amfitrió a l'abril de la darrera edició de la segona competició europea / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Entre el dijous 14 i el dilluns 18 d’abril de l’any 2022, coincidint amb la Setmana Santa, el Club Egara organitzarà l’Euro Hockey League Cup, la segona competició europea en importància, que desapareixerà del calendari a partir de l’exercici 2022-2023, quan l’EHL es tornarà a reunificar. A les instal·lacions del Pla del Bon Aire s’enfrontaran vuit equips, pel sistema d’eliminatòria. No hi ha cap títol en joc, més enllà de saber si Espanya mantindrà les tres places que té actualment en el panorama internacional de clubs.

A banda del Club Egara, els altres set conjunts participants seran els següents: Mannheimer HC (Alemanya), HC Rotterdam (Països Baixos), Waterloo Ducks (Bèlgica); Hampstead Westminster (Anglaterra). Post SV (Àustria), Orange (Escòcia) i Three Rock Rovers (Irlanda). Els vuit equips quedaran emparellats en una primera ronda de quarts de final i posteriorment es disputaran les semifinals i la final.

L’Atlètic jugarà l’EHL a Amsterdam

D’altra banda, s’ha confirmat que el Wagener Stadium d’Amstelveen (Amsterdam) acollirà, també entre el 14 i el 18 d’abril del 2022, la present edició de l’Euro Hockey League. Quatre equips estan ja classificats per als quarts de final: Club de Campo (Espanya), Rot-Weiss Köln (Alemanya), HC Bloemendaal (Països Baixos) i KHC Dragons (Bèlgica).

Els rivals d’aquests quatre conjunts als quarts de final sortiran d’una eliminatòria prèvia, que es disputarà també a Amstelveen durant la concentració de Setmana Santa. L’Atlètic Terrassa serà el representant espanyol juntament amb els següents set rivals: Uhlenhorst Mülheim (Alemanya), SV Kampong (Països Baixos), Surbiton (Anglaterra), SV Arminen (Àustria), Saint Germain (França), HC Minsk (Bielorússia)Dinamo Ak Bars (Rússia). Aquests vuit equips s’enfrontaran entre ells. D’aquí sortiran els quatre rivals dels quatre conjunts ja classificats.

De cara a la temporada 2022-2023, l’EHL patirà una variació important. Es tornarà a establir una única categoria, amb més rondes i més eliminatòries. Serà un format semblant al de la Champions League de futbol. La gran final es disputarà el mes de juny de l’any 2023.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top