Publicitat
Esports

Cinc egarenques, al IV Nacions femení sub-21 de València

Irlanda, Anglaterra i els Països Baixos, rivals de les espanyoles

Les internacionals sub-21 han canviat Sudàfrica per València

L’ajornament del Campionat del Món femení sub-21 que havia de començar diumenge a Sudàfrica ha obligat a la selecció espanyola a replantejar-se el seu calendari de partits per a aquests dies. El combinat que prepara Jordi Alastrue ha convocat un total de 20 jugadores per disputar un torneig internacional IV Nacions a València entre el dimecres 8 i el diumenge 12 d’aquest mes de desembre. L’aparició de la nova variant Omnicon va provocar que es cancel·lessin els vols amb el país sudafricà, fet que va provocar l’ajornament d’un Mundial sub-21 en el qual Espanya defensava la medalla d’or aconseguida a l’edició anterior a València.

Les cinc terrassenques convocades són les següents: Clara Barba i Hanna Badia (Atlètic); Júlia Strappato i Maria Gestí (Júnior);  i Estel Forte (CD Terrassa).

El dimecres dia 8 a les 18 hores, Espanya s’enfrontarà amb Irlanda, dijous a la mateixa hora tindrà com a rtival Anglaterra i dissabte dia 11 jugarà contra els Països Baixos. El diumenge 12 es disputaran el partit per al tercer i quart lloc (10 hores) i la final (14 hores).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top