Publicitat
Esports

Carla Domínguez deixa la JA Sabadell i fitxa per ASICS

És el primer contracte professional de la jove atleta terrassenca

Carla Domínguez inicia una nova etapa en la seva carrera esportiva

La jove atleta terrassenca Carla Domínguez ha fitxat per la marca ASICS i correrà amb el club atlètic que competirà a partit de 2022. Per tant, deixarà la Joventut Atlètica Sabadell, entitat amb la qual ha competit en els darrers anys. Carla Domínguez fa aquest pas després d’una temporada brillant, en la qual ha aconseguit èxits com el títol de campiona d’Europa sub-20 de 5000 metres, el cinquè lloc en el Campionat del Món Sub-20 i quatre títols de campiona d’Espanya en la seva categoria (camp a través, 5.000 metres, i 3.000 metres en pista coberta i a l’aire lliure). El seu pròxim objectiu és el Campionat d’Europa sub-20 de cros, que afrontarà el 12 de desembre a Dublín (Irlanda). Domínguez és una de les grans favorites al podi en aquesta competició.

El fitxatge per ASICS suposa el primer contracte professional per a la corredora de Terrassa. Aquesta temporada ha estat la seva eclosió definitiva com a atleta, obtenint diverses marques situades entre les millors de la història de la seva franja d’edat.

La pròxima temporada repetirà com a sub-20, amb el Campionat del Món de la categoria que tindrà lloc el mes d’agost en Cali (Colòmbia) com un dels seus principals objectius, alhora que continuar ampliant el seu palmarès a nivell nacional. A més, en l’horitzó se situen algun dels rècords d’Espanya més longeus de les taules com els 8.57.88 en 3000 metres o els 15.49.26 en 5000 que va establir en 1988 la palentina Angelines Rodríguez, i que Carla posarà en perill en 2022.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Carla Domínguez deixa la JA Sabadell i fitxa per ASICS
To Top