Publicitat
Esports

El CN Terrassa femení, a rematar la setmana

El conjunt terrassenc visita la piscina del CN Catalunya

Les egarenques són favorites per sumar una nova victòria

El sènior femení de waterpolo visitarà aquest dissabte, a les 12.45 hores, la piscina de Can Toda per enfrontar-se al CN Catalunya en partit de la novena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez, tercer amb divuit punts, tractarà de sumar el tercer triomf de la setmana contra un rival que és setè amb nou punts.

El tècnic local encara el matx amb el dubte de la neerlandesa Nina Ten Broek, que pateix una lesió al dit. “Segurament no jugarà, però, sobretot, per precaució de cara a la fase d’Eurolliga”. L’entrenador egarenc reconeix que l’objectiu és acumular els nou punts de la setmana. “Busquem el ple, lògicament. Val a dir, no obstant, que demà afrontem un compromís més complicat que els dos anteriors”. Pérez recorda que el Catalunya va classificar-se la temporada passada per al grup de la part alta de la lliga. “És un contrincant que ens plantejarà més resistència”. El tècnic confessa que l’equip arrossega cert cansament, però, fins ara, “la resposta està sent prou positiva”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa femení, a rematar la setmana
To Top