Publicitat
Esports

Espanya venç Polònia a l’Europeu amb 24 punts de Jordi Ruiz

Ha guanyat els quatre primers partits de la primera fase

Jordi Ruiz, efectuant un llançament a cistella

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes es va imposar per 83 a 58 a Polònia en el penúltim duel de la primera fase i està ja classificat per als quarts de final de l’Europeu que acabarà diumenge a Madrid. L’aler terrassenc Jordi Ruiz va tenir un gran protagonisme en el duel davant dels polonesos. Va ser el màxim anotador del matx amb 24 punts. Espanya tancarà la primera fase amb Alemanya.

El combinat d’Abraham Carrión acumula ja quatre victòries en les quatre primeres jornades en el grup “A”. Es va estrenar vencent per 64 a 61 França (amb 12 punts de Ruiz), va derrotar després Suïssa per 76 a 48 (amb 31 punts del terrassenc) i en el tercer duel va batre Lituània per 86 a 48. L’objectiu del combinat espanyol és aconseguir la classificació per al Mundial de Dubai 2022.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top