Publicitat
Esports

El pitjor moment del Terrassa FC

El conjunt egarenc s’enfrontarà als dos últims del grup en els primers partits de l’any

Una acció defensiva de Víctor Morales contra la Peña Deportiva / Nebridi Aróztegui

La polèmica derrota encaixada pel Terrassa FC aquest darrer diumenge contra el Peña Deportiva al camp municipal de Ca n’Anglada ha situat els egarencs en una posició delicada a la taula classificatòria. I marca el punt més baix del conjunt de Jordi López aquesta temporada, amb una sèrie de resultats que fins ara no s’havien produït. El Terrassa ha enllaçat tres derrotes consecutives i quatre jornades sense guanyar, període en el qual només ha pogut sumar un punt, el que va obtenir a casa contra l’Espanyol “B”.

La caiguda a la classificació ha estat molt notable. Actualment, ocupa la dotzena plaça i només en una oportunitat havia estat per sota. Va ser a la vuitena jornada, després del 3 a 0 encaixat al camp del CD Ibiza, quan va ocupar la tretzena posició. En cap altra oportunitat havia estat per sota del desè lloc.

Aquesta mala ratxa actual ha canviat també les expectatives competitives de l’equip egarenc. A la dotzena jornada, el Terrassa estava empatat a punts amb el primer equip de la zona de “play off” d’ascens, unes places que només ha trepitjat en les dues primeres jornades. Ara es troba a 7 punts de distància del cinquè. Pel que fa a la zona de descens, s’ha passat de disposar d’una renda de sis punts a veure-la reduïda fins als tres punts que té en aquests moments.

La plantilla ha començat un període de descans fins al 29 de desembre, la data assenyalada per la tornada als entrenaments. “Segur que remuntem aquest moment”, va comentar Jordi López el diumenge, després del bon partit protagonitzat pel seu equip.

Un mes sense jugar a casa

El Terrassa no tornarà a jugar al camp municipal de Ca n’Anglada fins al 30 de gener. La lliga es reprèn el 7 de gener, amb la sortida dels egarencs al camp de l’Ejea, cuer del campionat, Aquest és el darrer partit de la primera volta. El campionat s’atura el següent cap de setmana i el 23 de gener els terrassistes obren la segona volta al camp del Huesca “B”. El seu primer partit de l’any com a locals serà el 30 de gener contra el Brea.
Per tant, els dos pròxims rivals són els dos últims classificats del campionat. Però en contra juga el fet que els dos partits es disputen lluny de Ca n’Anglada, on el Terrassa únicament ha sumat sis punts en les vuit sortides que ha realitzat fins al moment.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El pitjor moment del Terrassa FC
To Top