Publicitat
Esports

Descens de l’equip femení de natació del CN Terrassa

El conjunt masculí es manté a la Divisió d’Honor de la Copa d’Espanya

L'equip femení del CN Terrassa en la Copa d'Espanya que s'ha disputat al CN Sant Andreu

L’equip de natació del CN Terrassa ha descendit a Primera Divisió de la Copa d’Espanya de clubs, després de classificar-se en la darrera posició de la competició de Divisió d’Honor que s’ha disputat a l CN Sant Andreu a Barcelona fins aquest dijous. Les egarenques competien amb l’objectiu de salvar la categoria, fita que finalment no han pogut assolir. Pel que fa a l’equip masculí, sí que ha obtingut la permanència després de finalitzar en la cinquena posició de la Divisió d’Honor.

La formació femenina ha estat vuitena de la competició amb un total de 243 punts. L’acompanya a Primera Divisió el CN Santa Olaya, setè amb 277 punts. El CN Sant Andreu ha estat el campió amb un total de 640 punts, seguit de CN Sabadell (508,50) i CD Gredos de Santiago (463,50).

En la competició masculina, el CN Terrassa ha finalitzat en la cinquena posició amb 392,50 punts. El conjunt egarenc ha rendit a un bon nivell i ha deixat lluny les posicions de descens, que han estat per CDN Bidasoa i CN Alcalà. El títol ha estat pel CN Sabadell amb 636,50 punts, seguit a la classificació per Real Canoe i CN Sant Andreu. El CN Terrassa ja es va situar fora de les posicions de perill des de la primera jornada i ahir va consolidar la seva posició a la zona de permanència.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Descens de l’equip femení de natació del CN Terrassa
To Top