Publicitat
Esports

L’Atlètic, campió d’Espanya femení cadet de hockey sala

A la competició masculina, el Vallès es va proclamar subcampió a Marina d’Or

El conjunt que entrena Xavier Torrent ha derrotat a la final el Pozuelo per 5 a 4

Els dos equips de l’Atlètic Terrassa van protagonitzar les finals femenina i masculina de la sisena edició del Campionat d’Espanya cadet que va finalitzar ahir al pavelló de Marina d’Or, a la localitat castellonenca d’Oropesa del Mar. Al Campionat d’Espanya cadet femení, l’Atlètic Terrassa es va proclamar campió en batre per 5 gols a 4 a la gran final el CH Pozuelo madrileny en un duel molt ajustat que es va resoldre gràcies a un gol de penal-córner de Jordina Gutiérrez als darrers segons de la comtesa.

El conjunt femení del Club Egara es va classificar en cinquena posició després de batre per 2 a 1 el Júnior a la darrera ronda de la competició.

Pel que fa al Campionat d’Espanya cadet masculí, el representant de l’Atlètic a la final va ser el Vallès Esportiu. A diferència de les noies, es va veure superat per 2 gols a 4 davant del Júnior de Sant Cugat i es va haver de conformar amb el subcampionat. En la categoria masculina, el Club Egara va perdre en el darrer partit per 3 gols a 5 davant del Jolaseta i es va haver de conformar amb la quarta posició, mentre que el CD Terrassa va ser cinquè. Els de Les Pedritxes van empatar a 5 gols amb el Club de Campo, però es van imposar per 2 a 0 a la tanda de “shoot-outs”.

Jordina Gutiérrez, decisiva

El conjunt femení de l’Atlètic, entrenat per Xavier Torrent, va decidir als darrers segons de la final gràcies a un gran gol de penal-córner transformat per Jordina Gutiérrez quan el partit semblava que acabaria en empat. Els primers minuts de la final van ser força equilibrats. Maria Solà per l’Atlètic i Daniela Monterrubio pel Pozuelo de penal van anotar els dos primers gols del partit de manera consecutiva. Monterrubio va reincidir al minut 8, posant per davant el conjunt que prepara Tomás Puglisi. Quan quedava poc més d’un minut per tancar el segon període, Júlia Escudero va establir l’empat a dos gols amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, les de Can Salas van sortir molt agressives i es van situar 4 a 2 en el marcador. Maria Solà va fer el 3 a 2 de jugada al minut 22 i al 24, Jordina Gutiérrez va establir un 4 a 2 que donava molt avantatge a l’Atlètic. Les madrilenyes, però, van reaccionar amb dos gols de Lucía Pin i Daniela Monterrubio (que va signar un “hat-trick”) i van deixar el matx empatat a quatre gols. Fins que Gutiérrez va establir el 5 a 4 que va fer esclatar l’eufòria entre les jugadores, l”staff” i els seguidors de l’Atlètic.

El conjunt de Xavier Torrent l’integraven les següents 12 jugadores: Laura Rovira i Núria Giménez (porteres), Ester Serrano, Itzel Comas, Bruna Martínez, Júlia Arnau, Jordina Gutiérrez, Júlia Viñas, Júlia Duaso, Júlia Escudero, Eva Gibert i Maria Sola. Laura Rovira va ser escollida com a millor portera, mentre que Maria Sola va ser la màxima golejadora del torneig.

A la final masculina, el Vallès (que havia derrotat per 4 a 3 el Club Egara a semifinals) va perdre al darrer període. Dos gols de Roger Bellaubí van contrarestar els d’Àlex Duran i Leopoldo Palau-Ribes pel Júnior. Però en el tram final, el conjunt que entrena David Ferrer va encaixar dos gols de penal-córner transformats per Àlex Duran que no va saber ja contestar. El Vallès va obtenir el guardó al “fair-play”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top