Publicitat
Esports

Riqui Puig arriba als 50 partits amb el Barça

La seva primera titularitat a la lliga va arribar diumenge a Mallorca en el darrer partit del Barça a la primera volta

Riqui Puig, en un partit del primer equip del FC Barcelona / fcb

El mitjapunta matadeperenc Riqui Puig va arribar diumenge als 50 partits defensant la samarreta del primer equip del FC Barcelona. El seu partit número 50 va coincidir amb la seva primera titularitat en aquesta lliga 2020-2021. Fins ara, ni Ronald Koeman ni Xavi Hernández l’havien col·locat com a titular enguany en un partit de lliga. El preparador terrassenc el va situar com a titular a San Moix davant del Mallorca, atès que tenia 17 baixes, entre positius per Covid, lesionats i sancionats. Riqui va col·laborar en la victòria per 0 a 1 dels blaugranes, que els situa cinquens amb 31 punts, a només un de distància de les posicions de Champions League.

Riqui Puig ha jugat només 13 dels 50 partits com a titular. Va debutar amb el primer equip del Barça ara fa tres anys. Va ser el 5 de desembre de l’any 2018 en un partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra la Cultural Leonesa (4-1) que es va disputar al Camp Nou. Tenia 19 anys. Ara en té 22.

El matadeperenc ha participat en 50 partits en les quatre darreres campanyes, amb 1.769 partits i un gol, a la lliga la temporada passada. Té contracte fins al 30 de juny de 2023 i la seva clàusula de rescissió és de 100 milions d’euros. Tot i les poques oportunitats que ha tingut, segueix persistint.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top