Publicitat
Esports

Lideratge d’un Bàsquet Sant Pere que aspira a l’ascens

El primer equip del Sant Pere, festejant la seva darrera victòria

El primer equip del Sant Pere, festejant la seva darrera victòria

L’objectiu amb el qual va iniciar la temporada el Bàsquet Sant Pere no era cap altre que l’ascens de categoria. Un equip amb la història del terrassenc necessita militar en una categoria superior a l’actual, la Segona Catalana. El conjunt del Casal de Sant Pere ocupa actualment la primera posició del grup cinquè de Segona. Presenta un balanç de nou victòries i una sola derrota. Tot i haver jugat un partit menys que els tres equips que té per sota a la classificació, el Bàsquet Sant Pere els treu un clar avantatge.

Mentre que els terrassencs han perdut només un partit, el segon classificat, Gaudí Forus Sardenya, ja n’ha perdut tres, l’UE Barberà “B” i el Lima Horta de Barcelona quatre. Els terrassencs tenen per davant dos partits consecutius, tots dos fora de casa, en els dos primers partits de l’any 2022. Guanyant aquests dos duels, els terrassencs aconseguiran ser encara més líders en el cinquè dels set grups de Segona Catalana. El diumenge 16 de gener a les 19.30 hores jugaran a la pista del sisè, el SESE”B”, en el primer duel de la segona volta, mentre que el dimecres 19 a les 12.15 hores recuperaran el duel ajornat de l’onzena jornada a casa de l’UE Horta “B”. El Sant Pere va perdre a la primera jornada per 75 a 82 davant del SESE “B”. Des de llavors acumula nou triomfs consecutius.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top