Publicitat
Esports

El CTT Els Amics va plantar cara al Sosmatic Badalona

El conjunt egarenc va perdre per 2 a 4 a les seves instal·lacions

Ramon Mampel va guanyar els dos partits que va disputar / Lluís Clotet

El CTT Els Amics va tornar a la lliga amb una derrota contra el Sosmatic Badalona per un marcador de 2 a 4. Els egarencs van oposar resistència a un rival d’entitat, però finalment van cedir. El CTT Els Amics presenta un balanç d’una victòria i cinc derrotes, ocupant el darrer lloc de la competició. Malgrat la diferència, va haver-hi emoció fins al final.

Ramon Mampel va tornar a demostrar la seva fiabilitat sumant els dos punts de l’equip egarenc en aquest enfrontament. Va superar David González per un rotund marcador de 3 a 0. I va repetir victòria amb Ferran Brugada, a qui va guanyar per 3 a 1. Mampel es va imposar en el primer set per 11 a 8, va cedir en el segon per 9 a 11 i es va apuntar els dos següents per 11-7 i 11-9. A la resta d’individuals d’aquest enfrontament, els jugadors badalonins es van apuntar la victòria. Jordi Satorras va cedir davant Ferran Brugada per 0 a 3 i amb Pau Lloret per 2 a 3 en un partit molt igualat que va portar fins al cinquè set.

Gerard Màdico també va perdre en els seus dos partits. Pau Lloret el va derrotar per 0 a 3 i David González per 1 a 3 en un altre partit equilibrat que es va decidir per un marge escàs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CTT Els Amics va plantar cara al Sosmatic Badalona
To Top