Publicitat
Esports

Diumenge se celebra la segona edició de la Cursa Solidària Vicente Ferrer

La prova és de 5 quilòmetres i la meta serà a la plaça de Vicenç Ferrer

Una de les impulsores de la prova, Carme Ballesteros, a la plaça de Vicenç Ferrer

La segona edició de la Cursa solidària i Caminada Vicente Ferrer sortirà diumenge a les 10 hores des de la plaça de Vicenç Ferrer de Terrassa, situada entre els carrers de Catalunya i de Mossèn Pursals. Es tracta d’una prova de 5 quilòmetres que es pot fer corrent o cominant. L’organització correspon al Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, amb la col·laboració de l’atleta terrassenca Carme Ballesteros. Les inscripcions es poden dur a terme al següent lloc web: www.ceterrassa.cat. L’any passat, la pandèmia va evitar que es fes de manera col·lectiva la cursa. Cadascun dels atletes la va fer pel seu compte.

La intenció dels organitzadors és “posar el seu granet de sorra” per ajudar a la Fundació Vicente Ferrer. El projecte és combatre la pobresa d’Anantapur, una de les zones més pobres de l’Índia, on l’esperança de vida té una mitjana de 42 anys.

La iniciativa va sorgir fa 5 anys del canari Juan Manuel Viera, que segueix liderant el prohecte d’ajuda a la fundació. L’objectiu principal dels organitzadors és recollir fons per ajudar a construir una nova colònia de 40 cases per a 40 famílies que actualment estan vivint en xaboles de canya i roba i sense aigua potable. Un altre dels objectius és apadrinar nens. Els apadrinaments segueixen per donar feina a més de 2.500 persones, treballadors de cinc hospitals, 1.000 escoles, universitats i escoles per a discapacitats, entre altres.

Els participants a la cursa o caminada sortiran de la plaça de Vicenç Ferrer, baixaran pel passeig del Vint-i-dos de Juliol, seguiran per la Rambla d’Ègara fins a l’altura del Portal de Sant Roc i tornaran a pujar Rambla amunt fins a la rotonda de l’Estació del Nord, camí de la plaça de Vicenç Ferrer, on s’acabarà la cursa.

La prova afectarà el trànsit d’autobusos diumenge entre les 8 i les 15.30 hores aproximadament. Els busos circularan per l’avinguda d’Àngel Sallent de pujada i pel carrer de Galileu de baixada, amb diverses parades provisionals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top