Publicitat
Esports

Dues medalles per al CN Terrassa a l’Open Catalunya

Ferran Siré ha guanyat l’or en el 200 lliure i el relleu masculí de 4×100 lliure s’ha penjat el bronze

Ferran Siré, al centre de la imatge, com a campió català dels 200 lliure

El CN Terrassa ha sumat dues medalles, una d’or i una de bronze, en la tercera jornada de l’Open Internacional Catalunya de natació que s’està celebrant a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica. Després d’imposar-se el divendres en els 400 metres lliure, Ferran Siré ha vençut els 200 lliure amb una marca d’1’53″47, per davant d’Ian Florencio (CN Esplugues), plata amb 1’54″11. Guillem Pujol (CN Mataró) ha completat el podi amb un registre d’1’5″.14. Cal destacar que Siré porta ja quatre medalles en l’Open, atès que, en la primera jornada, va obtenir la plata amb el relleu masculí de 4×100 estils i aquest dissabte ha obtingut un bronze amb el relleu masculí de 4×100 lliure.

La segona medalla ha arribat en la darrera prova de la tarda, el relleu masculí de 4×100 metres lliure. El quartet format per Ferran Siré, David Benítez, Oriol Pérez i Adrià Roy ha aconseguit el bronze amb un temps de 3’30″77. El títol ha correspost al CN Sant Andreu, que ha aturat el crono en 3’29″56, mentre que el CE Mediterrani ha estat segon amb 3’29″62.

Sis places de finalista A

Al marge de les medalles, el club ha acumulat sis places de finalista “A”. David Benítez ha acaronat el bronze en els 50 metres papallona, prova en què ha estat quart amb 25″07. En aquesta mateixa final, Adrià Roy ha acabat vuitè amb 25″63. Al seu torn, Iris Ferrer i Gisela Guerrero s’han classificat vuitena (29″45) i desena (29″68), respectivament, en els 50 papallona femenins, mentre que Oriol Pérez ha finalitzat vuitè en els 100 esquena  (1’01″46). Completa la nòmina de finalistes el relleu femení de 4×100 lliure, integrat per Gisela Guerrero, Aroa Espinosa, Janna Blaya i Mireia Rizo, que ha arribat en cinquè lloc amb 4’06″34.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dues medalles per al CN Terrassa a l’Open Catalunya
To Top