Publicitat
Esports

Espanya cau 5-7 amb Bèlgica, però té l’ascens a tocar a l’Europeu “B” de hockey sala

El combinat de Mar Feito pujarà si venç diumenge al cuer, una Irlanda que no ha puntuat encara

Les internacionals espanyoles volen celebrar diumenge l'ascens / RFEH

Primera derrota de la selecció espanyola de hockey sala al Campionat d’Europa “B” femení que es tancarà diumenge al migdia a Ourense. El combinat que dirigeix Mar Feito ha perdut aquest dissabte al vespre pet 5 gols a 7 contra Bèlgica i afronta el partit final en una segona posició que li garantiria l’ascens a la màxima categoria continental.

Quan falten només per jugar els tres partits de diumenge, Bèlgica lidera el torneig anb 10 punts, Espanya és segona amb 9 i Polònia tercera amb 7. Ja sense opcions de pujar, Suïssa i Escòcia tenen 4 punts i Irlanda zero.

Diumenge a les 13 hores, Espanya tancarà aquest Europeu “B” davant del cuer, Irlanda. Si guanya a un equip que ha perdut els quatre partits que ha jugat, s’assegurarà el segon lloc i l’anhelat ascens de categoria.

Les de Feito podrien fins i tot guanyar el torneig si Bèlgica empata o perd amb Suïssa.

El quart matx de les espanyoles a terres gallegues ha estat molt disputat. Ainoa Civera i la terrassenca Laura Bruguera han situat Espanya amb un prometedor 2 a 0 al minut 5. Però Joanne Peeters, autora de 5 dels 7 gols belgues, ha empatat al minut 14.

Ja al tercet quart, dos gols de Rocío Ybarra, el darrer d’stroke, han fet pujar el 4 a 2 a l’electrònic del pavelló Paco Paz.

S’ha entrat al quart període amb un 4-2 que les belgues han convertit en 4-6 gràcies a dos gols de Peeters i dos més de Daphne Gose. A la desesperada, Rocío Ybarra ha anotat el 5 a 6. I quan les espanyoles buscaven l’empat, Peeters ha establert el 5 a 7 final al darrer minut.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top