Publicitat
Esports

L’Hospitalet, un rival d’alçada per al San Cristóbal

Canal Terrassa oferirà el partit en directe diumenge a les 12.30 hores

Els futbolistes del San Cristóbal, aplaudint els seus aficionats / ARNAU ALCALÀ

Continuar amb la ratxa de deu partits sense perdre (5 victòries i 5 empats) és l’objectiu que s’ha fixat el San Cristóbal de cara a un dels duels més exigents de la temporada, la visita a Ca n’Anglada d’un dels conjunts més poderosos de la Tercera Divisió, el CE L’Hospitalet de Cristian García. El duel de diumenge a les 12.30 hores s’oferirà en directe a través de Canal Terrassa.

Ambdós conjunts van empatar sense gols a la Feixa Llarga i ara es troben a la zona noble de la taula empatats a 30 punts, igual que el Peralada. Els parroquials tenen, però, un partit pendent, el que jugaran a casa el dimecres dia 2 de febrer davant del Granollers.

“Ens enfrontem a un equip fet per pujar, que té una gran plantilla i un gran pressupost. Caldrà estar molt atents si volem guanyar”, assenyala Oliver Ballabriga, entrenador d’un San Cristóbal que vol mantenir la ratxa de resultats i seguir escalant posicions. “A ells els agrada combinar, però s’hauran d’adaptar al nostre camp. Segur que es veurà un partit molt disputat. Haurem de pressionar fort i posar un ritme alt al partit”, diu. Ballabriga destaca que els riberencs són una gran plantilla. “Estan a dalt per mèrits propis, tot i que van començar amb alguns resultats negatius. Tenen gent molt bona a totes les posicions”.

El central Ricki Calamardo, que es va fracturar la clavícula dreta al camp del Peralada, serà operat dilluns a la tarda a Barcelona. S’estarà entre un i dos mesos de baixa. Tampoc podrà participar en el duel de diumenge al municipal de Ca n’Anglada l’extrem Aarón, que es recupera del trencament fibril·lar que va patir al cuádriceps. Ja s’entrena amb el grup, però encara no reapareixerà.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top