Publicitat
Esports

L’Hospitalet trenca la ratxa del San Cristóbal

Els parroquials s’han vist superats per un rival que ha estat millor

Una acció del partit jugat aquest diumenge a Ca n'Anglada / Lluís Clotet

El CE L’Hospitalet, entrenat per l’entrenador terrassenc Cristian García, ha trencat la magnífica ratxa de resultats del CP San Cristóbal, imposant-se per 1 a 3 en el camp municipal de Ca n’Anglada. Els dos equips arribaven empatats a aquest compromís, però en aquesta oportunitat els visitants s’han mostrat superiors i s’han fet amb els tres punts en joc.

L’Hospitalet ha sortit molt concentrat i ha imposat el seu estil de joc en el primer temps, amb més possessió de pilota i major capacitat d’arribada a l’àrea. Verdú, que ha estat un gran generador de joc en els visitants, ha generat l’acció que Joel ha transformat en el 0 a 1 en el minut 21. L’Hospitalet ha mantingut el seu futbol i en el minut 35 ha ampliat les diferències. De nou ha estat Joel l’autor del gol visitant, amb un bon xut que ha superat Carles Segura.

Amb el 0 a 2 en el marcador, el San Cristóbal ha intentat reaccionar. Ha millorat el seu joc però sense grans ocasions en atac.

El San Cristóbal ha sortit en el segon temps amb el propòsit de dibuixar un nou escenari, però sense fortuna. I en el minut 60, Joel ha tornat a aparèixer Joel per culminar una acció a la contra que ha significat el 0 a 3. Aquesta diferència ha tancat el partit de forma definitiva, malgrat els intents dels parroquials per ficar-se en el partit. A cinc minuts del final, Ashot ha marcat l’únic gol del San Cristóbal però ja sense possibilitats de posar en perill la victòria visitant.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Hospitalet trenca la ratxa del San Cristóbal
To Top