Publicitat
Esports

Carlos García Cuenca, segon entrenador de la selecció femenina

Debutarà amb la selecció femenina diumenge en la concentració que les internacionals espanyoles desenvoluparan a València fins el dissabte 5 de febrer

Carlos García Cuenca, entrenador del CD Terrassa i segon de la selecció espanyola femenina

L’entrenador del conjunt masculí del CD Terrassa, el gallec Carlos García Cuenca, s’ha incorporat al cos tècnic de la selecció espanyola absoluta femenina, on desenvoluparà el càrrec de segon entrenador. Serà la ma dreta del seleccionador Adrian Lock. Ambdós entrenadors tornaran a coincidir després d’haver-ho fet en diverses etapes en diferents categories de les seleccions espanyoles.

El preparador gallec compaginarà aquesta tasca amb la de responsable del primer equip del CD Terrassa. García Cuenca va arribar enguany al conjunt de Les Pedritxes procedent de l’RC Polo de Barcelona, ona va romandre entre els anys 2007  i 2012. Carlos García Cuenca debutarà amb la selecció femenina diumenge en la concentració que les internacionals espanyoles desenvoluparan a València fins el dissabte 5 de febrer.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top