Publicitat
Esports

Sergi Serrano, dubte aquest diumenge per Covid

Jordi López recupera els lesionats Joel Priego i Aythami

El jugador del Terrassa FC Sergi Serrano, és dubte de cara al partit d’aquest diumenge contra el Brea en ser positiu per Covid. En tot cas, la seva participació no està descartada si dona negatiu en el control abans del partit contra el conjunt aragonès. Sergi Serrano no ha pogut entrenar aquesta setmana per aquesta circumstància, però no ha tingut símptomes de la malaltia. Per altra banda, Jordi López recupera Joel Priego, que va ser baixa la setmana passada per una lesió muscular, i també podrà disposar d’Aythami, ja recuperat del cop a les costelles que va rebre en el camp del Huesca “B”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Sergi Serrano, dubte aquest diumenge per Covid
To Top