Publicitat
Esports

Llibre sobre la vida de Vicky Losada

Apareixerà en el mercat el pròxim 3 de març

Aquesta és la portada del llibre sobre Vicky Losada

La futbolista terrassenca Vicky Losada, actualment al Manchester City anglès, ha anunciat a les seves xarxes socials la publicació d’un llibre sobre la seva figura. “Vicky Losada, Capitana” apareixerà el dia 3 de març i ha estat escrit pel periodista Andrés Corpas. El llibre recull “totes les meves vides”, explica la jugadora egarenca.

Vicky Losada està completant la seva primera temporada al Manchester City, club pel qual va fitxar en finalitzar la temporada anterior després d’haver assolit el triplet amb el FC Barcelona i la primera Champions del futbol femení espanyol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top