Publicitat
Esports

L’escut i el nom de Terrassa ja llueixen a l’Estadi

Les obres del recinte olímpic es troben en la fase final

L'estadi Olímpic ja mostra una imatge molt propera a la que oferirà durant el Mundial femení / Nebridi Aróztegui

L’estadi Olímpic de Terrassa ja mostra una imatge molt propera a la que serà definitiva durant la disputa del Mundial femení de hockey previst de l’1 al 17 de juliol. Mentre que al terreny de joc la superfície sintètica de color blau quasi ocupa tot l’espai, a la graderia el color vermell dels nous seients combina amb el gris i el groc per conformar el nom de la ciutat i el seu escut. Aquesta composició es pot veure tant a la tribuna com al gol nord i a la graderia de general. El gol sud no serà utilitzat degut al seu estat i serà cobert per una lona. Aquesta és la part final del projecte de remodelació de l’Estadi Olímpic. També s’estan fent treballs de millora als exteriors del recinte esportiu i encara s’han de pintar les torres d’il·luminació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top