Publicitat
Esports

Ainhoa Delgado i Álex Marín, campions del món de taekwondo

Els representants egarencs van guanyar en la modalitat de parelles de menys de 40 anys

Els dos representants del Cos Olímpic en aquest campionat

Dos representants del Cos Olímpic de Terrassa, Ainhoa Delgado i Álex Marín, s’han proclamat campions del món de taekwondo en la modalitat de poomsae (formes) que s’ha disputat a Goyang (Corea del Sud). La selecció espanyola en aquest campionat la van formar un total de 70 esportistes, dos d’ells components del gimnàs egarenc. Delgado i Marín van guanyar la competició en la categoria de parelles de menys de 40 anys. A més, cal destacar la medalla de plata assolida per Álex Marín en la categoria sènior 2 de menys de 40 anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ainhoa Delgado i Álex Marín, campions del món de taekwondo
To Top