Publicitat
Esports

El CN Terrassa debuta amb victòria contra el Catalunya a la Copa Federació

El CN Terrassa jugarà el segon partit de la Copa Federació el proper dijous 19 de maig a les 21.00h a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica contra el CN Mataró

Dídac Cobacho, donant instruccions als seus jugadors

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va debutar a la Copa Federació amb un triomf ajustat a la piscina del CN Catalunya (13-14). El conjunt de Dídac Cobacho, farcit de jugadors joves, va anar per davant des del principi i va saber gestionar la renda adquirida en els instants finals. Els parcials són els següents: 2-3, 3-4, 4-5, 4-2.

El primer quart va ser una presa de contacte que els egarencs van decantar al seu favor. Alarcón i Alegre van obrir una primera escletxa, que el conjunt del barri de Gràcia va retallar de la mà de Santiveri (1-2). El CN Terrassa va conservar aquest avantatge mínim fins al final del quart després que Quinn contrarestés la diana prèvia d’Alegre.

En el segon període, els de Cobacho van augmentar la diferència. En un tres i no res, Díaz i Alcaraz van enfilar l’electrònic fins al 2 a 5. El Catalunya, no obstant, va reaccionar bé a aquesta estrebada i va encadenar un parcial de 3 a 0 que va restablir l’equilibri. Els terrassencs van recuperar les regnes amb dues dianes consecutives d’Alcaraz i Prieto abans del descans (5-7).

A la represa, el CN Terrassa va seguir controlant la situació tot i que no va ser capaç de trencar definitivament el matx. El conjunt de Dídac Cobacho sí que va aconseguir un coixí interessant de tres gols en acabar el tercer període. Prieto va situar el 5 a 8 només iniciar-se el quart i el xoc va entrar en una dinàmica d’estira-i-arronsa. Comas, a trenta-vuit segons de la botzina, va col·locar un prometedor 9 a 12 amb encara un període per davant.

En els últims vuit minuts, el Catalunya va protagonitzar una reacció que va afegir incertesa al desenllaç. Mitjan quart, Díaz va anotar el 9 a 13. Els locals, no obstant, no van abaixar els braços i van encadenar un parcial de 3 a 0 que va estrènyer el marge a només un gol a menys de dos minuts per al final. La remuntada gracienca es va quedar aquí. A vint-i-sis segons de la conclusió, Prieto va marcar el 12 a 14 que sentenciava el matx. El gol posterior de Gómez només va servir per ajustar el resultat final.

Visita del CN Mataró

 El CN Terrassa jugarà el segon partit de la Copa Federació el proper dijous 19 de maig a les 21 hores  a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica contra el CN Mataró.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top