Publicitat
Esports

Carla Domínguez, amb la selecció espanyola absoluta

L’atleta egarenca competirà en el Campionat Iberoamericà a Alacant

L’atleta terrassenca Carla Domínguez forma part de la selecció espanyola absoluta que prendrà part en el Campionat Iberoamericà d’atletisme que es disputarà a Alacant entre el 20 i el 22 de maig, Carla Domínguez participarà a la prova dels 5.000 metres llisos, en la qual és campiona d’Europa de la categoria sub-20. Aquesta competició suposarà el seu debut en la selecció absoluta.

Espanya torna a aquest campionat després de quatre anys d’absència en la cinquena oportunitat que es disputarà a Espanya. La competició es disputarà La Nucía pel que fa a les proves de pista i a Torrevella pel que fa a la mitja marató.

Un total de 70 atletes, 33 dones i 37 homes, han estat seleccionats per la Federació Espanyola. Es tracta de l’equip més nombrós des de San Fernando 2010 i el quart amb més atletes de tota la història després de Huelva 2004 (84), San Fenrnando (82) i Sevilla 1992 (74).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Carla Domínguez, amb la selecció espanyola absoluta
To Top