Publicitat
Esports

Akito vol marxar del Terrassa FC

El club només el deixarà sortir si paga els 50.000 euros de la seva clàusula

Akito en el partit de la darrera jornada contra l'Ejea / Arnau Alcalà

Embolic a la vista amb el futur esportiu del davanter del Terrassa FC Akito Mukai. El jugador japonès té un any més de contracte amb el club egarenc (el va signar el 22 de setembre de 2021 amb vigència fins al 30 de juny de 2023), però ha comunicat el seu desig de deixar el club. L’escenari s’ha complicat perquè el Mérida ha comunicat al Terrassa que Akito va signar un contracte amb aquesta entitat fa uns mesos, el que obre un conflicte legal per duplicitat de contractes.

La postura de l’entitat egarenca és taxativa: si vol marxar ha de pagar la clàusula de rescissió que ascendeix a 50.000 euros. Si no és mitjançant aquesta via, té les portes de sortida tancades. I en el cas que existeixi una duplicitat de contractes, el tema pot derivar cap a la via judicial. “Denunciarem el jugador si es demostra que ha signat amb dos clubs”, ha dit el president, Jordi Cuesta.
Aquest tema ha provocat una gran sorpresa en el Terrassa FC i en el consell d’administració, ja que Akito és un dels futbolistes amb els quals es compta de cara a la pròxima temporada després de signar un magnífic campionat a les ordres de Jordi López. El seu creixement futbolístic ha estat espectacular i amb 9 gols ha estat el màxim golejador de l’equip, empatat amb Aythami en aquesta faceta. A més, Akito s’ha convertit en un dels grans ídols de l’afició egarenca. El fet de tenir blindat el seu contracte donava tranquil·litat al club, encara que se sabia que diferents equips havien posat els seus ulls en el davanter del Terrassa FC. “Ens dol que el jugador digui que no era conscient del que havia signat. Vam fer una gran aposta per evitar-li problemes amb el visat. I estàvem oberts a renegociar les quantitats de cara a la pròxima temporada. No és comprensible que signés amb un altre club sense informar-nos”, explica Cuesta.

L’escenari de futur és complicat, ja que ambdues parts defensen solucions diferents. “Nosaltres ens remetem a la seva clàusula. Qualsevol equip que el vulgui ja sap què ha de fer. No negociarem amb ningú”, ha manifestat el director esportiu del Terrassa FC, Miquel Ezequiel, profundament dolgut. “El Terrassa va apostar per ell i estem molt decebuts amb la seva actitud. I defensarem els nostres interessos on calgui.”

Akito va arribar al Terrassa la temporada 19-20. En els dos primers anys va tenir un protagonisme escàs. La temporada 21-22va intervenir en 9 partits i va anotar 2 gols. Aquest any el seu salt qualitatiu ha estat notable. Ha participat en 31 partits, s’ha fet amb un lloc a l’equip titular i ha anotat 9 gols. La seva comprensió del joc ha millorat i s’ha convertit en un dels millors davanters del grup.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Akito vol marxar del Terrassa FC
To Top