Publicitat
Esports

El bàsquet del CN Terrassa clou la temporada

L’entitat egarenca va homenatjar els jugadors i jugadores que deixen l’entitat

Marta Dinarès va rebre un dels premis especials de la vetllada

La secció de bàsquet del Club Natació Terrassa va organitzar el sopar de cloenda de la temporada al pavelló de l’Àrea Olímpica. L’acte va aplegar unes 180 persones entre jugadors, entrenadors i membres de la Junta Directiva de l’entitat.

La vetllada va servir per lliurar diversos guardons relatius a la temporada 2021-2022. Els jugadors que deixen els equips sèniors Andrea Morillo, Valentina Nieves, Eva Garcia, Maria Amposta i Laia Riudavets, en el capítol femení, i Albert Tomàs, Sergi Prat, Pau Delgado i Xavi Company, en el masculí, van rebre mencions especials.

Igualment, durant l’acte, es va retre homenatge a dues figures vinculades amb el club durant molts anys, la jugadora Marta Dinarès, que ha militat al sènior femení durant deu temporades, i el tècnic Blai Belbel, que ha estat entrenador de l’entitat durant disset anys.

Finalment, van concedir-se els premis al millor jugador del sènior masculí de la temporada, Sergi Casau, a la millor jugadora, Eva Garcia, i al millor entrenador, Gerard Vázquez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El bàsquet del CN Terrassa clou la temporada
To Top