Publicitat
Esports

Mínima derrota d’Espanya (4-3) davant dels campions

Diumenge a les 16 hores, darrer partit de la competició a Den Bosch

Els espanyols, celebrant un gol

En el penúltim partit de la Pro League masculina, la selecció espanyola de hockey ha perdut per 4 gols a 3 al camp del Den Bosch, als Països Baixos.

El seleccionador Max Caldas ha fet jugar cinc dels sis internacionals terrassencs convocats: Marc Miralles, Marc Recasens, Gerard Clapés, Jordi Bonastre i Joan Tarrés. En el duel de diumenge a les 16 hores, darrer de la competició, Edu de Ignacio-Simó disposarà de minuts.

El jugador del Xaloc valencià César Curiel ha debutat aquest dissabte amb la selecció espanyola absoluta.

L’efectivitat dels”orange”, ja campions de la Pro League, els ha donat la victòria. El camí ha quedat força aplanat amb dos gols locals en els vuit primers minuts, obra de Thierry Brinkman i Jelle Galema. Álvaro Iglesias ha retallat distàncies al minut 15.

Ja al segon quart, Nacho Rodríguez ha empatat el partit amb un bon xut des de la frontal. El porter Mario Garín ha aturat dos penals-córner dels neerlandesos, que a tocar del descans han fet el 3 a 2 mitjançant Terrance Pieters.

A la represa, Adrián Rafí ha passat a ocupar la porteria espanyola. Entre ell i els defensors han evitat dos gols més pel bàndol local. Els dos darrers gols del matx arribarien de penal-córner. Al minut 53, Jonas de Geus ha establert el 4 a 2. I al 55, el terrassenc Jordi Bonastre ha establert el 4 a 3 definitiu després de diversos rebots en un llançament de penal.

Els Països Baixos, ja campions, acumulen 39 punts, per 18 dels espanyols, que passi el que passi acabaran setens. Diumenge a les 16 hores, ambdós equips disputaran a Den Bosch el darrer duel d’aquesta Pro League 2021-2022.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top