Publicitat
Esports

Àlex Fernández renova amb el Terrassa FC

El micampista completarà la setena temporada en el conjunt egarenc

El Terrassa FC ha fet oficial la renovació del migcampista Àlex Fernández, operació que fa feia alguns dies que estava tancada. El futbolista local, de 31 anys, encadenarà set temporades al conjunt terrassista.  Àlex Fernández, segon capità de la plantilla, va disputar en la darrera temporada un total de 1.364  minuts de lliga en 32 partits i, amb sis dianes, va ser el tercer màxim golejador.

De moment, el club compta amb els següents jugadors per a la nova temporada, a manca què sigui oficial la renovació d’Adri Lledó i els fitxatges de Marcos Pérez, Óscar Vacas, ja tancats, i operacions molt avançades amb futbolistes com Neeskens:  el porter Ortega, els defenses Víctor Morales, Diego Garzón, Mamau i Lucas Viña, el migcampista Àlex Fernández, els extrems Akito, Jordi Cano i David Jiménez i el davanter Carlos Martínez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top