Publicitat
Esports

Mario Mollà nedarà en els Jocs del Mediterrani

El nedador del CN Terrassa disputarà un total de vuit proves

Mario Mollà prendrà part en els Jocs del Mediterrani que se celebren a Orà (Algèria). El nedador del CN Terrassa afrontarà un calendari ben atapeït de proves a la ciutat magribina, atès que competirà en un total de vuit proves, cinc individuals (50 i 100 metres papallona i 50, 100 i 200 lliure) i tres de relleus (4×100 i 4×200 lliure i 4×100 estils). La competició de natació es disputa entre l’1 i el 5 de juliol.

Mollà, de 20 anys, afronta la competició amb l’objectiu de gaudir de l’experiència. “És un esdeveniment que es fa cada quatre anys, una mena de mini Jocs Olímpics, que no té, però, el mateix nivell que un Mundial o que un Europeu. Molts equips no solen portar la selecció principal, fet que pot suposar un avantatge per a mi”. Quant a resultats, el nedador barceloní espera poder ser finalista, com a mínim, en dues de les proves que disputa, els 100 papallona i els 200 lliure.

El nedador del CN Terrassa afirma que arriba en bona forma a la cita, si bé reconeix que no l’ha preparada específicament. Mollà entrena als Estats Units, amb el grup de Sergi López. “Hem estat fent el treball habitual amb els companys”. Explica que, després del Campionat d’Espanya Open Absolut del mes d’abril, va baixar una mica la intensitat dels entrenaments, ja que, enguany, la temporada és “llarga”. Cal recordar que el nedador barceloní també està convocat amb la selecció estatal per participar en el Campionat d’Europa absolut que se celebrarà a Roma (Itàlia) de l’11 al 17 d’agost.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top