Publicitat
Esports

Gigi Oliva no tanca la porta de la selecció

La jugadora egarenca havia anunciat que després del Mundial tancava aquesta etapa

Gigi Oliva amb el selecionador, Adrian Lock / Nebridi Aróztegui

La jugadora terrassenca Gigi Oliva va manifestar abans del Mundial femení de hockey que aquesta seria la seva darrera competició amb la selecció espanyola. El dimecres, després de l’eliminació d’Espanya davant Austràlia en els quarts de final del campionat, Oliva no va tancar la porta a una continuïtat. “Abans del Mundial vaig dir que possiblement era el meu últim torneig. El hockey és part de la meva vida i ara haig de parlar amb l’staff tècnic en unes setmanes i decidir. Aquest és un moment difícil i haig de pensar què faig.” Gigi Oliva va admetre que no tenia les emocions definides. “No agrada acabar així, però m’haig de prendre un temps i en unes setmanes decidir el que vull fer.”

La capitana de la selecció espanyola va admetre que caure en els quarts de final contra Austràlia significava un cop dur. “Estem malament. Volíem passar, era un Mundial a casa i jugàvem contra un rival que saps que li pots guanyar. Mentalment, ens ha costat el fet que ens hagin marcat tan aviat.” En la seva opinió, Espanya hauria pogut estar a les semifinals. “Aquest equip té més potencial del que ha mostrat. En els partits eliminatoris no hem pogut mostrar el nostre estil de joc.”

Gigi Oliva va arribar en el partit contra Austràlia als 266 encontres internacionals amb la selecció espanyola absoluta. Iguala Rocío Ybarra com a jugadora amb més partits internacionals. Gigi Oliva va debutar amb el combinat espanyol el 2006 a la Copa del Món de Madrid. Ha disputat tres Jocs Olímpics, quatre Copes del Món i quatre Campionats d’Europa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Gigi Oliva no tanca la porta de la selecció
To Top