Publicitat
Esports

Primer compromís de pretemporada, al Torneig d’Històrics

Vilafranca i Montañesa seran els rivals en el grup dels egarencs

Un entrenament de la plantilla egarenca aquesta setmana / Nebridi Aròztegui

El Terrassa FC disputarà aquest dilluns el seu primer compromís de la pretemporada. Serà en el marc del Torneig d’Històrics que es disputa al camp del Guinardó de Barcelona. El conjunt egarenc tindrà com a rivals el Vilafranca i la Montañesa, tots dos equips de Tercera Divisió. Jugaran un triangular amb partits de 45 minuts i el primer classificat obtindrà plaça a les semifinals de la competició.

Jordi López encara no podrà disposar de Carlos Martínez, malgrat que ja té l’alta mèdica. I podrà començar a avaluar els jugadors que estan a prova durant aquesta pretemporada.
La jornada començarà a les 18 hores amb el partit que enfrontarà la Montañesa i el Vilafranca. El Terrassa FC obrirà la seva participació a les 19 hores contra el perdedor d’aquest primer encontre. I a les 20 hores s’iniciarà el seu partit contra el guanyador del primer partit del torneig.

En cas de superar aquesta primera fase, el Terrassa FC disputarà la semifinal el dissabte dia 6 d’agost. El seu rival seria el primer classificat del grup 2, que competirà el dimarts. Sants, Júpiter i Badalona són els tres equips que participaran en aquest grup. La final del torneig està programada pel diumenge dia 7 a les 19 hores.

En els altres dos grups del campionat, el dia 3 d’agost buscaran una plaça en semifinals Sant Andreu, Martinenc i Cerdanyola. El dia 4 els protagonistes seran FE Grama, Horta i Manresa.
Cal recordar que el Terrassa FC es va proclamar campió de l’Històrics en l’edició de l’any 2019.

Després d’aquest primer compromís de la pretemporada, el Terrassa FC té al seu calendari l’estrena a la Copa Catalunya. S’enfrontarà al San Cristóbal el dia 10 d’agost al camp municipal de Ca n’Anglada. El partit es disputarà a les 20 hores. Després arribaran els amistosos contra Sant Andreu (17), Cornellà (20), Palamós (24) i Vilafranca (27), tots ells fora de casa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Primer compromís de pretemporada, al Torneig d’Històrics
To Top