Publicitat
Esports

El Mérida ha fet ja el primer pagament pel japonès Akito

El tècnic Jordi Martínez confia que en els propers dies s’incorpori un defensa central

El davanter d'Osaka Akito ja podrà entrenar-se amb el Mérida

El Terrassa FC ha rebut ja el primer dels dos pagaments previstos pel traspàs del davanter japonès Akito a l’Asociación Deportiva Mérida. El futbolista tenia encara una temporada més de contracte amb el club terrassista, però el mes passat va anunciar, per a sorpresa de tothom, que havia arribat a un acord amb el Mérida.

Akito tenia una clàusula de rescissió de 50.000 euros. Davant de l’eventualitat generada, els dos clubs van arribar a un acord per al traspàs del jugador reduint a la meitat el preu de la clàusula. De 50 mil es va passar a 25 mil. El primer pagament, de 15.000 euros, ha arribat ja al club terrassista, que ha procedit ja a alliberar el futbolista de l’any que li quedava per complir. L’AD Mérida ha de pagar, abans del dia 31 de desembre d’aquest any els 10.000 euros pendents per tal que l’operació quedi ja definitivament tancada.

Es preveu que Akito, que es troba encara al Japó, s’incorpori en els propers dies a la pretemporada del conjunt extremeny, que va iniciar els entrenaments el passat 15 de juliol. El Mérida milita a la Primera Divisió RFEF.

El jugador d’Osaka va arribar al club terrassista l’1 de febrer de l’any 2020 a prova provinent del Vissel Kobe japonès, club en el qual es va formar i amb el qual va arribar a la primera plantilla. Tanca d’aquesta manera una etapa de tres temporades al Terrassa FC, on ha sumat un total de 12 gols entre partits oficials i amistosos. La seva millor campanya va ser la 2021-2022, convertint-se en el màxim golejador de la plantilla amb els mateixos 9 gols que el seu ja excompany Aythami.

D’altra banda, el Terrassa FC va tornar ahir als entrenaments amb normalitat i aquest divendres a les 9 hores ha desenvolupat el darrer entrenament de la setmana abans de jugar dissabte a les 18 hores contra el Sants la primera semifinal del Torneig d’Històrics al municipal del Guinardó.

El club no ha tancat encara el capítol de fitxatges. Tot sembla indicar que en les properes jornades arribarà un defensa central. No es descarta tampoc que, abans del tancament del mercat, el dimecres 31 d’agost, es duguin a terme altres operacions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top