Publicitat
Esports

Bronze per a Daniel i Lucía Guerrero al Mundial de biketrial

El Mundial s’ha celebrat a la localitat càntabra de Reinosa

Els germans Guerrero han tornat amb una medalla de bronze cadascun

La localitat càntabra de Reinosa ha acollit el Campionat del Món de biketrial, en el qual hi han pres part els germans terrassencs Daniel i Lucía Guerrero com a integrants de la selecció catalana. Tots dos han aconseguit pujar al podi, penjant-se sengles medalles de bronze.

En la categoria sub-16, Daniel Guerrero ha finalitzat tercer amb 29 punts (13 en la primera cursa i 16 en la segona). El triomf en aquesta categoria ha estat per a Quim París amb 50 punts, seguit de Radim Zenatuy, que n’ha totalitzat 40.

La terrassenca Lucía Guerrero, en un instant de la competició celebrada a Reinosa

Pel que fa a la categoria femenina, Lucía Guerrero ha acabat també tercera, però empatada amb la segona classificada, Eliska Mudrychova. La terrassenca ha sumat 36 punts (16 a la primera cursa i 20 a la segona). En fèmines, la campiona ha estat Stepanka Mudrychova.

En aquest Mundial hi han pres part una vuitantena de corredors, procedents de Catalunya, Espanya, la República Txeca, Portugal, França, Itàlia i el Regne Unit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top