Publicitat
Esports

Primera derrota del Terrassa al Narcís Sala

Els barcelonins han estat superiors i més efectius

Una acció del duel amistós disputat dimecres al Narcís Sala / UE SANT ANDREU

Un gol d’Iker García al minut 3 i un altre de l’exterrassista Josu al 53 han segellat la primera derrota del Terrassa FC en aquesta pretemporada.

L’amistós que s’ha disputat aquest dimecres al vespre entre la UE Sant Andreu i el Terrassa FC ha acabat amb victòria per 2 a 0 del conjunt entrenat per l’extècnic del Terrassa Xevi Molist davant dels homes que prepara Jordi López.

Formació i inial del Terrassa FC en l’amistós de dimecres al Narcís Sala / TERRASSA FC

No ha fet el Terrassa un bon partit i ha pagat molt car el fet d’encaixar un gol als minuts inicials de cada període. Ha pogut reaccionar a la darrera mitja hora, però els quadribarrats han sabut defensar el seu avantatge i el marcador del Narcís Sala ja no s’ha mogut.

Propers amistosos

Continua el Terrassa FC preparant el seu debut del 4 de setembre a la lliga de Segona Divisió RFEF al camp del CD Ebro, a Saragossa. Els dos propers partits amistosos dels terrassistes seran aquest dissabte a les 18 hores al camp municipal de Tona contra el conjunt osonenc (entrades a 5 euros) i el dimecres 24 d’agost al municipal Artur Travesa de Les Fonts davant l’Atlètic Club d’Escaldes de la Primera Divisió andorrana. Aquest darrer matx substitueix el que s’havia de disputar contra el Palamós.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top