Publicitat
Esports

Quart títol europeu màster per a Damaris Sosa

Va batre el rècord del món de dos temps en la seva categoria a Polònia

Damaris Sosa competeix en la categoria de 40 a 44 anys

L’aixecadora del Club Halterofilia Matadepera Damaris Sosa va conquerir a la ciutat polonesa de Raszyn el seu quart títol europeu màster. Dins de la categoria femenina de 40 a 44 anys (-81 quilos), Sosa es va classificar en primera posició, per davant de la suïssa Claudia Schaffitz i la italiana Rachele Favero. Sosa va tenir una magnífica actuació, amb cinc intents vàlids de sis possibles. Va realitzar unes millors marques de 76 quilos en arrencada i 101 en dos temps, per a un total olímpic de 177 quilos. Els 101 quilos de Sosa (que va fer la segona millor marca) en la modalitat de dos temps suposen un nou rècord d’Espanya, d’Europa i del Món màster en la seva categoria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top