Publicitat
Esports

Gigi Oliva, Pau Cunill i Adrian Lock, nominats als premis de la FIH

Les votacions es tancaran el 30 de setembre i a l’octubre es coneixeran els guanyadors

Gigi Oliva és una de les cinc finalistes a millor jugadora

La Federació Internacional de Hockey ha fet públiques aquest dimarts les nominacions per als guardons als millors jugadors i jugadores, així com als millors entrenadors de l’any. Els jugadors terrassencs Gigi Oliva (Júnior) i Pau Cunill (Atlètic) i el seleccionador espanyol femení Adrian Lock es troben entre els candidats.

Gigi Oliva està nominada a millor jugadora de l’any. Disputarà el guardó amb les argentines Agustina Gorzelany i María Granatto i les neerlandeses Fréderique Matla i Felice Albers. Aquestes dues seleccions van disputar la final del darrer Mundial a Terrassa.

El defensa de l’Atlètic Pau Cunill ha estat nominat en la categoria de millor jugador promesa. Competirà pel guardó amb el neerlandès Nils Bukkems, el francès Timothée Clément, el paquistanès Rizwan Ali i l’indi Sanjay.

Pau Cunill és un dels cinc finalistes en la categoria de jugador promesa

Pel que fa a la categoria de millor entrenador, a banda d’Adrian Lock s’ha nominat també el belga Raoul Ehren, el neerlandès Jamilon Mülders, l’australiana Katrina Powell i l’índia Janneke Schopman.

Adrian Lock, seleccionador femení espanyol

Les diferents categories es resoldran mitjançant unes votacions que es tancaran el 30 de setembre. Votaran un comitè d’experts (40%), un altre de federacions nacionals (20%), aficionats i jugadors (20%) i mitjans de comunicació (20%). El mes d’octubre s’anunciaran els guanyadors en les cinc categories: millor jugador, jugadora, jugador promesa, jugadora promesa i entrenador.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top