Publicitat
Esports

La permanència és la prioritat de l’Handbol Terrassa

Una temporada més, el club egarenc comença la lliga amb la clara intenció de mantenir-se a Primera Nacional. S’han fet cinc incorporacions

La plantilla de l’Handbol Terrassa 2022-2023 té una mitjana d’edat de 25 anys / ALBERTO TALLÓN

Els 16 equips que integren el grup “D” de la Primera Divisió Nacional masculina debuten aquest cap de setmana en una lliga on els dos primers classificats disputaran les fases d’ascens a Segona Nacional i els dos últims perdran la categoria. Serà així en els sis grups que integren la competició. El gran objectiu del nou entrenador de l’Handbol Terrassa, Rudi Reig, és aconseguir la salvació matemàtica com més aviat millor.

El conjunt terrassenc s’estrenarà aquest dissabte a les 19.30 hores a la pista del Sant Esteve Sesrovires. Dissabte vinent a les 17.45 hores, l’Handbol Terrassa debutarà davant dels seus aficionats al pavelló de Can Jofresa davant del Hapo Joventut Mataró. Els 13 equips restants d’aquest grup “D” són els següents: Poblenou, Banyoles, Sant Esteve de Palautordera, UE Sarrià, Sant Joan Despí, Sant Cugat, la Roca, Esplugues, Sant Martí Adrianenc, OAR Gràcia de Sabadell, Bordils, Granollers i La Salle Montcada.

El principal canvi que ha experimentat enguany l’Handbol Terrassa s’ha produït a la banqueta. El tècnic barceloní de 40 anys Rudi Reig ha agafat el relleu de Magí Serra com a màxim responsable de la primera plantilla. S’ha compromès, de moment, només per aquesta temporada. Fa tres setmanes que treballa amb un equip jove, amb una mitjana d’edat de 25 anys. Hi ha jugadors veterans, com el pivot Oriol Farrés (43), el lateral Eduardo Velasco (40) i els porters Aleksandar Pejcinovic (36) i Albert Riera (29). La resta d’integrants de la plantilla tenen edats compreses entre els 18 i els 27 anys. “Aquesta categoria ja era difícil, però enguany s’ha complicat. No ha pujat cap equip i sí que han baixat conjunts de Segona, com l’Esplugues i el Sarrià de Ter”, assenyala Rudi Reig, el nou entrenador de l’Handbol Terrassa. Considera el tècnic, però, que la plantilla d’enguany és “més equilibrada” que la de temporades anteriors. L’equip no disposa ja del lateral Christian Malmagro, el màxim golejador.

La falta d’experiència se suplirà amb joc col·lectiu. Aquesta és la principal premissa que vol aplicar el nou entrenador, que anuncia “un handbol més vistós i espectacular”. La seva intenció és que tant els jugadors com els aficionats que es desplacin al pavelló de Can Jofresa puguin gaudir amb el joc de l’equip.

El nou entrenador no vol fixar-se objectius a llarg termini. “La fortalesa del grup determinarà la posició en la qual ens trobem en cada moment. En primer lloc, es tracta de salvar-nos sense haver de passar les penúries d’altres temporades. Després, ja veurem de què som capaços”, assenyala l’entrenador barceloní.

El barceloní Rudi Reig s’estrena a la banqueta

Nascut a Barcelona el 5 de gener de l’any 1982, Rudi Reig es dedica a fer d’entrenador des dels 18 anys. Les quatre darreres temporades ho ha fet a l’Handbol Sant Quirze, d’on han arribat dos dels reforços de l’actual Handbol Terrassa. Reig va jugar fins als 36 anys i actualment ho fa encara amb el conjunt de veterans del Sant Quirze, on el passat exercici feia de segon entrenador a Segona Nacional. Ha entrenat també a les categories inferiors del FC Barcelona, on va desenvolupar diferents funcions. Va entrenar també el Sant Martí Adrianenc i l’OAR Gràcia de Sabadell. També ha col·laborat en diverses funcions amb la Federació Catalana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top