Publicitat
Esports

Al Terrassa FC se li ennueguen els equips de ses Illes

Des del debut a la nova Segona Divisió RFEF, la temporada passada, el Terrassa FC no ha obtingut bons resultats quan visita equips de les Balears, on només ha sumat un punt

Lucas Viña, a la dreta, controla la pilota davant d’un rival i el seu company Sergi Serrano, en el partit de diumenge passat al camp de la Peña Deportiva / juanma medina / terrassa FC

D’ençà que el Terrassa FC va començar el seu camí a la nova categoria de la Segona Divisió RFEF, els enfrontaments contra equips de les Illes Balears no li han anat bé. Especialment, quan actua de visitant contra equips d’aquesta zona, el conjunt de Jordi López no acostuma a obtenir bons resultats, com va succeir el passat diumenge, amb el partit al camp de la Peña Deportiva, que va finalitzar en una derrota per 3 a 1.

Fins ara, el Terrassa FC, com a visitant, només ha pogut sumar un punt en els cinc encontres que ha disputat a les Illes Balears. Aquest punt va ser fruit de l’empat a zero de la passada temporada, al camp de l’Andratx. Les altres visites les va saldar amb tres derrotes, un parell de contundents i pel mateix resultat en contra de 3 a 0, als camps de l’Ibiza Islas Pitiusas i el Formentera, i l’altre per un ajustat 1 a 0, al camp de la Peña Deportiva.

Com a contra partida, cal recordar que, també la passada campanya, els de López es van poder revenjar convenientment d’Ibiza Islas Pitiusas i Formentera, que van caure per 3 a 0 i 4 a 1, respectivament, quan van visitar el Municipal de Ca n’Anglada. En canvi, tant l’Andratx, amb un 0 a 1, com la Peña Deportiva, amb un 1 a 2, van sucar quan van jugar a Terrassa. En total, dels nous enfrontaments del Terrassa FC amb equips de les Balears, vuit la temporada 2021-2022 i un d’aquesta, ha sumat 7 dels 27 punts possibles.

El balanç, fins al dia d’avui, és de dues victòries pels egarencs, un solitari empat sense gols i sis derrotes, algunes molt clares. L’apartat golejador aporta que els de López, en els seus partits contra rivals de les Illes, han encaixat 14 goles mentre que n’han aconseguit marcar nou.

Bona oportunitat

Aquest diumenge, el conjunt terrassenc, tindrà una bona oportunitat per retallar diferències en aquesta qüestió. Els de López reben a casa al Formentera, un altre equip balear que, en les tres jornades que s’han disputat fins ara, ha sumat tres punts, tots tres fruits de sengles empats contra Peña Deportiva, Atlético Saguntino i Manresa. Aquesta temporada, continua havent-hi quatre equips de la zona de les Illes a aquest grup tercer. L’Andratx va baixar a Tercera Divisió, però aquesta baixa es va compensar amb l’ascens del Mallorca “B”, que avui en dia és el cuer del grup, amb només un punt al seu caseller.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top