Publicitat
Esports

Suspès el Taburiente-Atlètic per alerta de cicló a les Canàries

El conjunt de Xero Gasol no viatjarà en rebre l’avís per part de la Federació

Xero Gasol, donant instruccions als seus jugadors

L’equip masculí de l’Atlètic Terrassa no viatjarà a les Canàries per jugar diumenge el partit de lliga corresponent a la segona jornada. El motiu és l’avís d’alerta màxima decretat pel govern canari davant del possible cicló que pot afectar aquest cap de setmana l’arxipèlag canari.

La Real Federació Espanyola de Hockey ha decidit suspendre tots els partits que s’havien de disputar a les instal·lacions del Taburiente, un equip de Las Palmas de Gran Canaria. A banda del Taburiente-Atlètic de la lliga de Divisió d’Honor masculina, tampoc no es disputarà el Taburiente-Real Sociedad de la competició femenina.

Els equips implicats hauran d’arribar a un acord per fixar un nou horari. En cas de no existir acord abans del divendres 30 setembre, serà la mateixa federació la que determini una nova data.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top