Publicitat
Esports

El San Cristobal fa els deures al seu camp

Els d’Oliver Ballabriga han sumat dues victòries en els dos partits disputats com a locals fins ara

Rick Calamardo celebra el primer gol del partit del conjunt parroquial / Lluís Clotet

El San Cristóbal s’ha imposat per 2 a 0 al Castelldefels en el Municipal de Ca n’Anglada, en un encontre força disputat. Els d’Oliver Ballabriga, amb un gol a instant final de les dues parts, s’ha imposat al conjunt visitant i ha aconseguit la segona victòria com a local en els dos partits disputats fins ara.

Els parroquials han dominat durant els primers 45 minuts de joc, si bé els hi ha costat crear oportunitats de perill. En el minut 45, i en un córner, el defensa central Ricki Calamardo ha aprofitat el refús de la defensa per avançar els seus en el marcador.

A la represa, el Castelldefels ha sortit per totes i ha controlat el partit en el primer quart d’hora de joc. A partir d’aquí, el joc s’ha igualat i tots dos equips han gaudit d’alguna opció fins que, en el minut 90, Cucu, que acabava d’entrar al terreny de joc, i aprofitant una indecisió defensiva a prop de l’àrea, s’ha apoderat de la pilota i, amb un xut potent pel centre de la porteria visitant, ha assolit el 2 a 0  definitiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top