Publicitat
Esports

Mario Mollà i Alberto Lozano preparen el Mundial de Melbourne

Mollà nedarà quatre proves al Campiopnat del Món de Melbourne

Mario Mollà, nedador del CN Terrassa

Els nedadors del CN Terrassa Mario Mollà i Alberto Lozano afronten la recta final de preparació de cara al Campionat del Món de natació en piscina curta que se celebrarà a Melbourne (Austràlia) entre el dimarts 13 i el diumenge 18 del mes de desembre.

Ambdós nedadors han estat convocats per la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per participar en una concentració prèvia que es desenvoluparà a Sunshine Coast (Austràlia) entre el diumenge 4 i el diumenge 11 de desembre.

Mollà prendrà part en un total de quatre proves a la cita mundialista. Debutarà dimarts 13 en els 50 metres papallona i al relleu dels  4×100 metres lliure. Dissabte 17 nedarà els 100 papallona i clourà la seva participació diumenge 18 en el relleu de 4×100 estils. Lozano, per la seva banda, disputarà dues proves, els 50 papallona i el relleu de 4×100 estils.

Nou nedadors

La llista elaborada per la RFEN per al Campionat del Món Absolut en piscina curta de Melbourne està formada per set nedadors i dues nedadores. Al marge de Mollà i Lozano, integren l’equip masculí Carlos Garach (CN Churriana), Carles Coll i Sergio de Celis (CN Sabadell), Hugo González (Madrid NC) i Luis Domínguez (CN Olivar). Així mateix, l’equip femení està format per Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) i Paula Otero (CN Arteixo).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top