Publicitat
Esports

Dani Olmo torna a brillar en l’empat d’Espanya

Ha estavellat una rematada al travesser i ha participat en la jugada del gol de Morata

Una acció ofensiva del davanter terrassenc / RFEF

El futbolista terrassenc Dani Olmo ha tornat a protagonitzar una molt bona actuació en el segon partit de la selecció espanyola al Mundial de futbol que es disputa a Qatar. Espanya ha empatat a un gol contra Alemanya i ha fet un pas important de cara a obtenir la classificació pels vuitens de final. Olmo ha disputat els 90 minuts del partit, de la mateixa manera que en el debut amb Costa Rica. Amb aquest empat, Espanya lidera el seu grup, però encara no té assegurada la classificació. El tercer partit i darrer de la fase inicial serà contra el Japó.

Dani Olmo, que ha complert el seu partit número 26 amb la selecció espanyola absoluta, ha estat un dels davanters espanyols més productius en aquest partit. En l’inici de l’encontre ha estat a punt d’inaugurar el marcador en una magnífica acció en el minut 6, amb una rematada extraordinària des de la frontal de l’àrea que el porter Neuer ha desviat. La pilota s’ha estavellat al travesser i al pal de la porteria alemanya. En el minut 26 ha tornat a tenir una aparició important, en una passada de molta qualitat a Ferran Torres que el davanter del Barça no ha aprofitat.

Dani Olmo ha disputat el seu partit número 26 amb la selecció absoluta / RFEF

En la segona part ha mantingut un alt nivell de treball a la banda esquerra, ha posat a prova Neuer amb una rematada des de lluny que el porter ha aturat i ha participat en el gol d’Espanya en el minut 62, habilitant a la banda la incorporació de Jordi Alba que ha assistit Morata en l’acció de l’1 a 0 que ha anotat el davanter de l’Atlético de Madrid.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dani Olmo torna a brillar en l’empat d’Espanya
To Top