Publicitat
Esports

Empat a dos gols en un derbi molt intens

Dues accions aillades dels visitants els han donat un punt

El davanter visitant Xavier Aguilar, a l'esquerra, defensat pel lateral dret local Jordi Bonastre / LLUÍS CLOTET

En partit corresponent a la penúltima jornada de la primera volta, l’Atlètic i el Club Egara han empatat a dos gols al camp Josep Marquès de Can Salas. Els de Xero Gasol són quarts amb els mateixos 17 punts que el Júnior, mentre que els de Ramon Sala s’han situat sisens amb 15. L’Atlètic té encara un partit pendent al camp del Taburiente, ques disputarà el dijous 6 de desembre a Gran Canària.

El derbi ha estat intens i l’hagués pogut guanyar qualsevol dels dos equips. L’Atlètic ha anat sempre per davant en el marcador. Després d’un primer quart amb moltes precaucions defensives per ambdues bandes, al minut 20, Joan Dalmases ha posat per davant els de Can Salas en aixecar una bola morta dins l’àrea i batre Albert Pérez. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la represa, l’Egara ha sortit decidit a equilibrar la balança. I ho ha aconseguit al minut 37. Xavi Gispert ha servit una falta i ha assistit un molt ben col·locat Lluís Mercadé, que n’ha tingut prou de col·locar l’stick per empatar el matx.

Tot s’ha decidit al quart període. Al minut 54, Quim Malgosa ha establert el 2 a 1 en clavar un gran remat a l’escaire. Els de Can Salas s’han sabut defensar bé, però en una acció molt semblant al primer gol de l’Egara, els de Ramon Sala han fet el 2-2 definitiu quan faltaven només 36 segons per acabar el partit.

Xavi Gispert ha tornat a assistir Mercadé, que ha deixat el derbi amb l’empat a 2 gols definitiu. Cadascun dels dos equips ha llançat, sense èxit, quatre penals-córner. Ni Pau Cunill ni Marc Recasens, encara màxim anotador de la competició empatat a 11 dianes amb el terrassenc del Polo Marc Miralles, han tingut, aquest diumenge, el seu millor dia.

Opinen els entrenadors

L’entrenador de l’Atlètic, Xero Gasol, considera que el seu equip mereixia guanyar. “Hem tingut ocasions per tancar el partit, però no les hem fet. Ens han marcat dos gols en dues diagonals de Xavi Gispert que no hem sabut tapar. Són detalls que hem de corregir. Però estic content, ja que l’equip ha fet un pas endavant”.

El derbi ha anat de menys a més. “Hem sortit amb força respecte, però penso que s’ha vist un bon partit. Llàstima haver encaixat el 2-2 als darrers segons, però no voldria quedar-me amb això. Cal seguir creixent”.

Des de l’altra banqueta, l’entrenador del Club Egara, Ramon Sala, ha assenyalat: “Els dos equips hem volgut guanyar i hem ofert moltes coses per poder-ho fer. Al final, ens emportem un empat que no deixa satisfet ningú”. Pel que fa als dos gols, ha assenyalat. “Xavi Gispert té una gran facilitat per llançar aquestes diagonals i Lluís Mercadé ha sabut estar on tocava i ha acabat marcant”. I ha afegit: “Hem estat força constants. Som un equip que acostuma a tenir pics de joc molt bons i d’altres desastrosos, però en aquest derbi hem estat ferms i constants”, assegura.

Sala entén que a l’equip li falta “trobar un punt més per continuar en la bona línia que teníem”. I entén que a tots dos equips els falten coses per arribar al seu millor moment. “L’objectiu és acabar entre els quatre primers. Al maig és quan es decideixen les coses”.

El CD Terrassa cau per 0 a 2 davant del Club de Campo

A les Pedritxes, el CD Terrassa no ha pogut donar la sorpresa i ha perdut per 0 gols a 2 davant del líder de la lliga, el Club de Campo. Als tres minuts, Quique González de Castejón ha fet el 0 a 1. Els de Carlos García Cuenca han disposat de bones oportunitats per empatar, però els madrilenys han tancat el partit al minut 62 amb el segon gol, obra de Lucas García Alcalde. El CD Terrassa és vuitè amb 10 punts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top