Publicitat
Esports

El Terrassa FC vol saber l’estat de l’Estadi Olímpic

El club diu que l’estat dels vestidors no és l’adequat

La instal·lació de la gespa artificial s’està ultimant en aquests dies. / Alberto Tallón

El trasllat del Terrassa FC a l’Estadi Olímpic està pròxim i el club egarenc ha de signar aviat el conveni de cessió de la instal·lació amb l’ajuntament. El consell d’administració ja ha presentat tota la documentació a l’Ajuntament per formalitzar aquest acord, però abans es vol certificar que les condicions de l’equipament són idònies. En aquest sentit, el Terrassa FC vol demanar a l’Ajuntament un informe al respecte, sobretot de les dependències interiors.

“Volem preguntar com estan algunes dependències, perquè ens ha arribat informació sobre el mal estat dels vestidors”, ha explicat el president del club, Jordi Cuesta. En aquest sentit, el Terrassa FC ha rebut notícies sobre el deteriorament en el terra del vestidor local, així com en les parets i en part del mobiliari que existia abans de les obres per la reforma de l’estadi. “Pensem que, com a mínim, ens han de tornar la instal·lació en les mateixes condicions que estaven quan vam marxar”, ha manifestat el president del consell d’administració.

“Caldria una intervenció immediata per reparar aquests desperfectes de cara a la tornada del primer equip a l’estadi”, comenta Cuesta. El vestidor visitant, en canvi, sembla que es troba en les mateixes condicions que abans de la sortida del conjunt terrassista. Un altre punt en el qual el Terrassa FC vol demanar una millora és el túnel de sortida al terreny de joc, que a causa d’humitat tampoc estaria en les millors condicions.

De fet, ahir estava previst que els responsables del Terrassa visitessin l’Estadi Olímpic després de les obres de reforma que s’han fet en aquest equipament, però va ser suspesa finalment.

Trasllat pròxim

Les obres d’instal·lació de la gespa artificial en l’Estadi Olímpic marxen a bon ritme i es preveu que estiguin enllestides aviat. De moment, l’Ajuntament no ha marcat el calendari definitiu d’entrada del Terrassa FC a l’espera que en els pròxims dies no es produeixi cap inconvenient al respecte. La previsió era que el darrer partit de l’any, contra el Prat el dia 18 de desembre, es pogués disputar a l’Estadi Olímpic. Però no hi ha encara confirmació oficial al respecte.

El Terrassa està entrenant aquesta setmana al camp municipal Artur Travesa de les Fonts i la seva intenció seria poder entrenar a l’Estadi Olímpic la setmana abans del primer partit en la nova instal·lació. Però tots aquests detalls encara estan per definir de forma definitiva. De moment, el partit de la pròxima jornada contra el Mallorca “B” , a les 12 hores, serà encara al camp municipal de Ca n’Anglada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top