Publicitat
Esports

El San Cristóbal aspira a canviar els empats per una victòria

El conjunt parroquial rep la visita d’una Fundació Grama en mala dinàmica

Mario Cantí, jugador del San Cristóbal / Lluís Clotet

Després de cinc empats consecutius, el CP San Cristóbal aspira a trencar aquesta ratxa sumant una victòria que se li ha resistit en les darreres jornades. El seu rival serà una Fundació Grama en mala dinàmica. El partit es disputarà aquest diumenge a les 17 hores, canvi que s’ha produït a causa de la coincidència amb el Terrassa FC, que havia de jugar el diumenge a les 12 contra el filial del Mallorca. La jornada servirà per inaugurar la nova il·luminació del camp de Ca n’Anglada, després que s’hagin instal·lat els nous focus provinents de l’Estadi Olímpic, amb els quals s’ha millorat l’enllumenat.

L’oportunitat sembla bona pels parroquials, que reben un rival que en les darreres jornades ha entrat en una mala dinàmica que li ha fet perdre llocs a la taula classificatòria. L’equip de Santa Coloma ha encaixat cinc derrotes en les sis darreres jornades, període en el qual només ha sumat tres punts. Ocupa l’onzena posició amb cinc punts menys que el San Cristóbal.

Els de Ca n’Anglada no poden deixar escapar més punts si volen continuar a la zona de “play-off”. Amb 19 punts ocupen actualment el cinquè lloc, empatats amb un Castelldefels que és sisè gràcies a la seva bona dinàmica de les darreres setmanes. Malgrat que l’equip de Dani Andreu continua demostrant que és un rival molt difícil de batre, ha de fer un pas endavant per millorar les seves prestacions. Un dels aspectes a millorar és el referit a la capacitat realitzadora, ja que en aquests cinc partits, només ha marcat tres gols.

El tècnic del San Cristóbal recupera en aquesta oportunitat Guillem, que no va jugar en la darrera jornada al camp del Vilafranca per sanció.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El San Cristóbal aspira a canviar els empats per una victòria
To Top