Publicitat
Esports

El Terrassa FC, sense confiances contra el Mallorca “B”

El rival dels egarencs només ha sumat dos punts en les quatre darreres jornades

Els jugadors del Terrassa FC volen mantenir la seva bona dinàmica / Nebridi Aróztegui

Dinàmiques ben diferents signen Terrassa FC i RCD Mallorca “B”, que aquest diumenge, a les 12 hores, s’enfrontaran al camp municipal de Ca n’Anglada. Mentre que els egarencs ocupen el vuitè lloc després de set jornades consecutives sense perdre, els mallorquins només han sumat dos punts en quatre jornades i estan en l’antepenúltima posició, en zona de descens.

Malgrat aquesta diferència, Jordi López, entrenador del Terrassa FC, ha insistit als seus jugadors en afrontar aquest partit com si fos el més important de l’any. “La diferent trajectòria dels dos equips pot fer que algú no estigui al cent per cent mentalment. Tota la setmana hem estat treballant en això, perquè el Mallorca “B” és un bon equip, que està molt necessitat de punts i que ens ho posarà molt difícil perquè tenen talent i el talent al final acaba sortint. Hem d’estar al cent per cent. Aquests són partits trampa i cal sortir amb una marxa més.”

El tècnic egarenc comptarà amb quatre baixes en aquesta oportunitat: Jordi Cano, Vivi, Adrià González i Diego Garzón. Per la seva banda, Fran González ja està disponible i entrarà a la convocatòria com ja ho va fer la setmana anterior.

El Terrassa FC vol tancar l’any de la millor manera possible. Abans de l’aturada nadalenca, els egarencs tenen tres compromisos contra rivals que estan per darrere seu a la classificació: Mallorca “B”, Badalona Futur i Prat, els dos primers en zona de descens. Per tant, una bona oportunitat per consolidar la línia actual i acostar-se a la zona de promoció d’ascens.

Els punts perduts

Encara que la trajectòria del Terrassa FC ha deixat enrere els dubtes de principi de temporada, Jordi López entén que el bagatge de punts podria ser major. “Sobretot, fora de casa”, assenyala el tècnic. “A Alzira vam merèixer més i a Eivissa vam fer un partit més que suficient per guanyar. Necessitem més determinació en aquests partits per guanyar-los. I quan no guanyes fora, t’obligues a fer-ho a casa.”

El jugador Sergi Serrano, per la seva banda, coincideix amb el tècnic en la necessitat de no caure en un excés de confiança. “Encara que ells no estiguin en un bon moment, són jugadors de molta qualitat. Però si mantenim el nivell podem guanyar-los. Ara hem de treballar per arribar a Nadal en una bona posició.”

L’entrenador del Terrassa FC, Jordi López, ha parlat del futur trasllat a l’Estadi Olímpic. Si els terminis es compleixen, el partit de demà seria l’últim a Ca n’Anglada, malgrat que encara no hi ha confirmació al respecte. Si el dia 18 es juga a l’Estadi contra el Prat, Jordi López diu que és necessari entrenar al camp aquella setmana. “Seria una barbaritat anar a jugar sense haver entrenat quan estem parlant d’un context totalment diferent. Sabem que s’està treballant per poder acabar els treballs en els terminis previstos.” Al tècnic també se li va preguntar pel canvi en l’accionariat. “No ens ha d’afectar. És una situació interna dels que manen. A la plantilla ens hem de centrar a la parcel·la esportiva.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC, sense confiances contra el Mallorca “B”
To Top